Новина
19 Вересня

5954 Smart. Становлення – розповідь Олени Єщенко, директора Smart Medical Center

Від роботи лікарем-акушер-гінекологом та державної діяльності до приватної медицини. Олена Єщенко, лікар акушер-гінеколог вищої категорії, доцент кафедри, державний службовець 3 рангу, турботлива дружина і мама розповідає про новий проект своєї родини. Smart Medical Center - багатопрофільний медичний центр поліклінічно-амбулаторного типу, що надає послуги 32 напрямків для дітей і дорослих. Це шлях, сповнений відкриттів, досягнень і перепон, - тернистий, але від того не менш цікавий.

Життя цікаве й багатогранне, наповнене різноманітними етапами.

У кожної людини свій шлях професійної реалізації. Спочатку я бачила чіткий шлях, яким потрібно рухатися, щоб максимально якісно освоїти обрану спеціалізацію – “Акушерство та гінекологія”. Навчання і пошук можливостей опанувати практичні навички професії ще в університеті, пізніше – в інтернатурі. Робота в районній лікарні. Клінічна ординатура, захист  кандидатської. Робота на кафедрі та у клініці. Консультативні прийоми, операційна, пологовий зал, чергування, викладацька діяльність. Насичена подіями та емоціями праця, яка страшенно подобалася.

Але людина завжди шукає нові можливості, прагне розширювати горизонти. Чому б не спробувати себе в управлінській діяльності, коли є такий шанс? Вісім років роботи в керівництві державної служби при різних урядах і лідерах держави. У різних умовах - але завжди щиро, з ентузіазмом та намаганням вирішити проблеми, з орієнтацією на результат. Люди кажуть, результат був непоганий, - їм видніше. Я вдячна долі за знання, що отримала протягом цього періоду.

Мені завжди щастило мати достойних Учителів. Найбільш важливі уроки дали моя мама Валентина Єщенко, а також Віктор Решетняк, Євгенія Коханевич, В’ячеслав Камінський, Юрій Вороненко, Валерій Бідний, Ніна Гойда. Це надзвичайно професійні та порядні люди. На жаль, не всі мої Вчителі  досі з нами, але пам’ять та вдячність від цього не втрачаються.

Новий етап

Розвиток та рух уперед відкриває нові перспективи. Зараз я роблю перші кроки в бізнесі, у приватній медицині. Це - нова для мене сфера, але є впевненість, що досвід із попередніх етапів допоможуть робити правильні кроки у становленні.

Зараз я особливо щаслива – адже поруч надійна команда. Передусім це наша родина. Кожен із нас мав цікавий і непростий шлях розвитку. Кожен є професіоналом у своїй сфері. Об’єднання команди однодумців, яка робить спільну справу, - велике досягнення, яким я пишаюся.

Також вдалося знайти та запросити до співпраці дуже хороших лікарів, медсестер та інших фахівців, без яких неможливо організувати медичну справу. Можливо, з точки зору бізнесу це неправильно, та ми не зверталися за послугами до HR-агенств - кожного фахівця шукали самостійно.

Наш проект створення багатопрофільного медичного центру для мене – як безцінний подарунок долі, винагорода за подолання купи труднощів та перепон. Дуже цікаво напрацьовувати з близькими людьми спільні плани, продумувати концепцію, шукати можливості, впроваджувати ідеї. Smart Medical Center – особливий, тому що він має сильну енергетику родинності та турботи. Ми хотіли поєднати сімейні цінності, мудрість із давніх часів та сучасність, інновації, креативність. Саме тому це -  розумний, кмітливий, компактний «СМАРТ» із логотипом-зіркою АЛАТИР, символом здоров’я та життєвої сили давніх слов’ян. Cтильний дизайн центру поєднав комфорт, простір, світло та затишок. Тут усе робилося з любов᾽ю. Завітайте до нас –  і ви зможете особисто в цьому переконатися.

Можливості

Ми любимо свою країну і робимо все, щоб вона процвітала. Наразі ми докладаємо зусилля для побудови оптимальної моделі надання медичної допомоги в амбулаторних умовах. На наш погляд, доцільно використовувати тільки комплексний підхід, щоб люди отримували максимум послуг в одному місці. Ми охоплюємо спектр профілактичних послуг, лабораторної та інструментальної діагностики, консультативної допомоги, лікування та реабілітації. Маємо невеличкий «денний стаціонар», де можна отримати лікарські призначення протягом дня.

Ми підтримуємо не лише традиційні методи лікування, але й народну та нетрадиційну медицину. Приділяємо увагу фізіотерапії. Застосовуємо еферентні методи лікування. Розвиваємо психологічний напрям - багато залежить в житті від внутрішньої гармонії.

Так, це приватна медицина. Так, це платні послуги. І це не всім подобається. Але давайте скажемо відверто - чи дійсно безкоштовною є медицина в закладах, де вона повинна такою бути? Скільки коштує консультація лікаря, який навчався і навчається протягом життя, несе колосальну відповідальність, має значний досвід за плечима? А якщо порахувати вкладення у створення достойного робочого місця – у гарних умовах для надання допомоги, із сучасним обладнанням та використаннями найновіших технологій? Певно, така консультація буде дорожчою за 100 грн. Ми дотримуємося концепції «висока якість послуг за середню ринкову вартість». Звісно, реагуємо на нинішню ситуацію в країні і на постійній основі надаємо знижки людям із менш захищених соціальних категорій. Це - пенсіонери, студенти, багатодітні родини, учасники АТО.

Розробляємо комплексні програми – пакетні пропозиції, завдяки чому окремі послуги стають дешевшими. Наразі створили програми «Турбота про здоров᾽я мами і тата», які включають необхідні обстеження для підтримки здоров᾽я та профілактики захворювань. Такі подарункові картки для батьків дозволять їм не перейматися вартістю, а отримати якісні послуги з приємною думкою, що діти турбуються про їхнє здоров᾽я.  Можна придбати також подарункові сертифікати різної вартості на будь-які послуги центру.

Перші кроки Smart Medical Center

Перші два місяці роботи у сфері приватної медицини показали, що запит на приватні медичні послуги досить великий. Ми відкрилися в середині відпускного періоду, коли багато киян радісно залишили місто, але вже маємо в клієнтській базі майже 1,5 тисячі людей. Значна частина клієнтів звернулася за послугами неодноразово.

32% наших відвідувачів – діти. Особливо приємно бачити, що дітям не страшно до нас приходити і вони не хочуть від нас іти – їм подобається в центрі. Ми працюємо з дітками від народження до 18 років, застосовуємо індивідуальний підхід та враховуємо особливості дитини. Важливою складовою, на наш погляд, є наявність у центрі не лише педіатрів, але й неонатолога, адже перший рік життя немовлят - особливий.

Приділяємо увагу імунології, формуємо та впроваджуємо індивідуальні підходи до вакцинації. У центрі використовують якісні та безпечні вакцини виробництва країн Європи. Діти можуть отримати допомогу офтальмолога, отоларинголога, дерматолога, гінеколога, ендокринолога, невролога, психолога. Ультразвукові дослідження теж виконує дитячий фахівець.

Окрім лікування захворювань, у нашому центрі розвивається напрям естетичної медицини. З нами співпрацюють кваліфіковані лікарі-дерматовенерологи-косметологи, для роботи ми використовуємо лише висококласну косметику світових брендів. Але для успіху важливо не лише якість косметики, але і правильний догляд за шкірою – у цьому наші фахівці якнайкраще допоможуть. Також можна пройти періодичний курс масажу, порадитися щодо правильного харчування, фізичного навантаження, інших питань для гармонійного розвитку та життя.

Важливою складовою роботи є освітні заходи. Із перших днів запуску ми запровадили навчання – уже відбулися безоплатні семінари з косметології, психології та остеопатії. Найближчим часом представимо наступні теми:

  • оздоровчі та збалансовані практики щоденного життя;
  • психологічні особливості адаптації у шкільному навчанні, комунікації з підлітками;
  • помилкові переконання про вакцинацію у «п᾽ятницю, 13» з дитячим лікарем-імунологом.

Найкраще - попереду

Наш колектив іще знаходиться на етапі «запуску проекту». Зроблено чимало, але ми ретельно продовжуємо працювати над 32 напрямами. Шукаємо оптимальні шляхи для розвитку, реагуємо на запити клієнтів. Пілотуємо й адаптуємо  до українських реалій медичну інформаційну систему, адже ми знайшли її за кордоном. Працюємо над створенням сприятливого мікроклімату та конструктивного діалогу в тільки-но сформованому колективі.

Усвідомлюючи, що можливості поліклініки великі, намагаємося їх використати. Усвідомлюючи, що можливості поліклініки обмежені, шукаємо партнерів для забезпечення надання повного спектру послуг - діагностичного, хірургічного профілю, стаціонарного лікування.

Налагоджуємо співпрацю зі страховими компаніями – наразі вже маємо вісім партнерів-страховиків. Плануємо стати учасником Асоціації приватних закладів України, щоб спільно з колегами сприяти вирішенню низки проблем у медичній галузі.

Одним словом, ми - активні учасники змін і маємо амбітні наміри працювати над їх впровадженням у життя. Що з цього вийде – час покаже. Щиро бажаю всім успіхів у досягненні мети.

Автор статті:
Smart Medical Center

Перетелефонувати за 7 секунд?

Саме зараз Вам телефоную...

Адміністратор
...

Скажіть, вам телефонували?

Добре
Гарного дня!

Спробуємо ще раз?

Телефонуємо...

Вибачте за незручності!

Передали у відділ
контролю якості.

Записатися на прийом

Контакти

Smart Medical Center на Оболоні

Приймає дорослих і дітей незалежно від світла та зв'язку

Пн-Нд 07:30 - 21:00

(067) 127-03-03

(044) 490-25-03

станція метро «Мінська»
вул. Левка Лук'яненка (М. Тимошенка), 19
Оболонський район

Схеми проїзду: на метро / на машині

ЧатViberTelegramMessengerInstagramFacebook

3D турФотогалерея

Записатися Прокласти маршрут

Smart Medical Center на Либідській

Приймає дорослих і дітей незалежно від світла та зв'язку

Пн-Нд 07:30 - 21:00

(067) 127-03-03

(044) 490-25-03

станція метро «Либідська»
вул. Джона Маккейна (Кудрі), 7-Б
Печерський район

Схеми проїзду: на метро / на машині

ЧатViberTelegramMessengerInstagramFacebook

3D турФотогалерея

Записатися Прокласти маршрут

Smart Medical Center на Чернігівській

Приймає дорослих і дітей незалежно від світла та зв'язку

Пн-Нд 07:30 - 21:00

(067) 127-03-03

(044) 490-25-03

станція метро «Чернігівська»
просп. Леоніда Каденюка (Гагаріна), 17-В
Дніпровський район

Схеми проїзду: на метро / на машині

ЧатViberTelegramMessengerInstagramFacebook

3D турФотогалерея

Записатися Прокласти маршрут

Єдиний контакт-центр

07:30 - 21:00

(067) 127-03-03

(044) 490-25-03

info@smartmedicalcenter.ua