6849 відгуків наших клієнтів Вже відвідували нашу клініку? Поділіться своїми враженнями

Залишити відгук Скарга керівництву
Евгения26.09.2022

Очень понравился приём. Врач очень приятная, внимательная.

Відгук з сайту. Фахівець: Віценко Ніна Миколаївна. Філія на Печерську
Евгения26.09.2022

Очень понравился приём. Врач очень приятная, внимательная.

Відгук з сайту. Фахівець: Віценко Ніна Миколаївна. Філія на Печерську
Ирина26.09.2022

Оксана Викторовна - врач от Бога!!! Внимательная, компетентная, серьёзно подходит работе и вместе с тем очень хороший человек! Я за свою жизнь имела дело со многими гинекологами, но лишь она смогла найти проблему и избавить меня от нее. Эти единственный врач, который на примитивном оборудовании смог увидеть беременность 5 недель, в отличии от современного оборудования частной клиники! Очень рада, что наконец-то нашла компетентного специалиста! Честно говоря, когда она переходит в другую клинику, я иду за ней)).

Відгук з сайту. Фахівець: Варущик Оксана Вікторівна. Філія на Чернігівській
Оксана Шеренок26.09.2022

Не перший раз звертаюсь до цієї клініки і завжди задоволена.Професійні лікарі, приємний персонал в регістратурі.Дуже ввічливі оператори,що приймають дзвінки, сьогодні вони мені не аби як допомогли. Особлива подяка лікарю терапевту Катерині Михайлівні.Прекрасний спеціаліст і прекрасна людина .

Відгук з сайту. Фахівець: Шляхова Катерина Михайлівна. Філія на Оболоні
Ірина26.09.2022

Дуже дякую за консультацію, доктор супер! Все гарно пояснює, має почуття гумору і глибокі знання! Велике задоволення спілкуватися з такими спеціалістами високого классу як Марія

Відгук з сайту. Фахівець: Курта Марія Дмитрівна. Філія на Оболоні
Яна26.09.2022

була у даного лікаря на прийомі ще у іншому мед закладі. з того моменту на постійній основі дивлюся де він приймає бо раджу друзям та знайомим. лікар уважний, запропонував декілька варіантів лікування моєї проблеми, допоміг обрати кращий. сказав, якщо буду дотримуватися його рекомендацій то ще довго на прийом йти не знадобиться.

Відгук з сайту. Фахівець: Малакшанідзе Зураб Гурамович. Філія на Печерську
Катерина26.09.2022

Була на прийомі у лікаря вперше. Буже сильний спазм м’язу спини. На самому прийому все було більш менш, хоча деякі фрази та манера розмови для мене була некомфортною. Мені зробили 2 уколи для змешшення болю, які повинні були подіяти доволі швидко. Після того, як пройшло більше години, а біль зовсім не зменшилась, я вирішила зателефонувати лікарю і запитати, чого так могло статися і відкинути деякі свої підозри. Так як на прийомі я не дуже зрозуміла деяку формуліровку лікаря, я ввічливо вирішила перепитати, чи правильно я все зрозуміла. На що отримала, цитую: «Не придумывайте там что то себе..» далі ще було парочку «звинувачень», що я щось там собі придумала і тепер телефоную. Було дуже багато фраз в такому контексті, але вже дослівно не пам’ятаю. Результат: я розплакалась, тому що переживаю за своє здоров’я і досі відчуваю різку біль, яка сковує мої рухи(хоча повинно було стати легше) і так і не зрозуміла, чому нічого не допомогло і як бути далі, окрім того, щоб я не придумувала і через 2 дні подивимося. Наразі шукаю іншого лікаря, щоб упевнитися чи не була то звичайна врачебна халатність і чи правильно встановлений мій диагноз.

Відгук з сайту. Фахівець: Малакшанідзе Зураб Гурамович. Філія на Печерську
Юлія26.09.2022

Довірилась Світлані з голови до ніг, в прямому сенсі. І не жалкую!!! Видалили родимки, які у мене вже дуже довгий час і добряче заважали. Тепер довірятиму обличчя тільки їй. Як і інші частини тіла ;) Гарна спеціалістка і гарна людина. Дякую дуже!!!

Відгук з сайту. Фахівець: Кочергіна Світлана Валентинівна . Філія на Печерську
Юрій26.09.2022

Обслуговування на найвищому рівні! У червні, коли я проїздив у Києві, я записався на прийом до лікаря Андарі Сусан Вахідулли з проблемою шкіри обличчя. Я сам лікар і знав, що в майбутньому ця проблема може перейти в рак шкіри (у мого батька це сталося). Лікар дуже привітно і, не зважаючи на молодість, професійно та грамотно зібрала анамнез, обстежила та встановила діагноз: актинічний кератоз. Призначила лікування, яке викликало загострення, про що я був попереджений лікарем. На роботі всі співчутливо дивилися на мої рани на обличчі. Дружина та дочка просили припинити лікування, але я вирішив дійти до кінця. І провів весь півторамісячний курс. З лікарем я міг спілкуватися тільки по Вайбер і вона, молодчинка, завжди відповідала і заспокоювала мене. І сталося диво, обличчя повністю очистилося. Лише 21 вересня я зміг, бувши два дні у Києві повторно зустрітися у Смарт Медікал Центрі з Андарі Сусан. І знову: привітність, чарівна посмішка та професіоналізм. Велике вам спасибі, ДОК. Збережіть Вашу доброту, порядність, відповідальність, професіоналізм та хворі будуть вам завжди вдячні. Лікар інфекціоніст із Сумської області.

Відгук з анкети. Фахівець: Андарі Сусан Вахідулла. Напрями: Дерматологія / дерматоонкологія, Косметологія. Філія на Чернігівській
Відповідь від адміністрації26.09.2022

Юрію, дякуємо вам за відгук про лікаря-дерматолога, трихолога, косметолога Андарі Сусан Вахідуллу. Раді, що ви задоволені візитом. Бажаємо вам міцного здоров'я та всього найкращого!

@xenia_sosna26.09.2022

В @smartmedicalcenter куди не глянь все для дітей та для людей, аби всім було добре та комфортно! Для дітей на кожному кутку іграшки, книги, розмальовки!! Для дорослих кава, чай на ваш смак, зручні крісла та неймовірні люди тут працюють! Вам тут не пропишуть зайвого, тільки по справі і якщо 100% потрібно!

Відгук з Instagram. Фахівець: Бегларян Степан Арутюнович. Напрями: Імунологія дитяча, Педіатрія. Філія на Оболоні
Відповідь від адміністрації26.09.2022

@xenia_sosna, дякуємо вам за схвальний відгук після візиту до лікаря-педіатра, дитячого імунолога Бегларяна Степана Арутюновича. Раді, що ви задоволені обслуговуванням в клініці. Бажаємо міцного здоров'я вам та вашій родині!

Залишити відгук

Перетелефонувати за 7 секунд?

Саме зараз Вам телефоную...

Адміністратор
...

Скажіть, вам телефонували?

Добре
Гарного дня!

Спробуємо ще раз?

Телефонуємо...

Вибачте за незручності!

Передали у відділ
контролю якості.

Записатися на прийом

Контакти

Smart Medical Center на Оболоні

Клініка приймає дорослих та дітей

Пн-Нд 07:30 - 20:00

(067) 127-03-03

(044) 490-25-03

станція метро «Мінська»
вул. Маршала Тимошенка, 19
Оболонський район

Схеми проїзду: на метро / на машині

ЧатViberTelegramMessengerYouTubeFacebook

3D турФотогалерея

Записатися Прокласти маршрут

Smart Medical Center на Либідській

Клініка приймає дорослих та дітей

Пн-Нд 07:30 - 20:00

(067) 127-03-03

(044) 490-25-03

станція метро «Либідська»
вул. Джона Маккейна (Кудрі), 7-Б
Печерський район

Схеми проїзду: на метро / на машині

ЧатViberTelegramMessengerYouTubeFacebook

3D турФотогалерея

Записатися Прокласти маршрут

Smart Medical Center на Чернігівській

Клініка приймає дорослих та дітей

Пн-Нд 07:30 - 20:00

(067) 127-03-03

(044) 490-25-03

станція метро «Чернігівська»
просп. Юрія Гагаріна, 17-В
Дніпровський район

Схеми проїзду: на метро / на машині

ЧатViberTelegramMessengerYouTubeFacebook

Фотогалерея

Записатися Прокласти маршрут

Єдиний контакт-центр

07:30 - 20:00

(067) 127-03-03

(044) 490-25-03

info@smartmedicalcenter.ua